Hytten

"Hytten" - et fristed i skøn natur!

Hytten er 50 m2 og har 20m2 overdækket terrasse med udsigt over  Højkilde put'n'take og Skjern Å der bugter sig gennem de grønne omgivelser.

Hytten erarkitekttegnet og smagfuldt indrettet. Den indeholder:


  • dobbeltværelse med 2 enkeltsenge og 2 klædeskabe
  • værelse med solid køjeseng (spring madrasserne er 90x200 cm)
  • Dejligt badeværelse med bruseniche
  • Køkken/stue i ét
  • Hems med 2 sovepladser
  • Lille teknikrum med vaskemaskine/ tumbler


I hytten finder du desuden : lækre danskproducerede træmøbler i køkken/stue, el-varme, farve-tv med dvd og DAB radio med cd-afspiller.


Laksestien 10  indeholder nok nooooget mere, end man forestiller sig når man bruger ordet "hytte".

Hyggeligt og funktionelt

Hytten er indrettet hyggeligt og funktonelt. I stuen er der dejlig brændeovn ved siden af det solide spisebord med 6 spisestole. I køkkenet er der køleskab med integreret fryser, el-komfur med ovn, opvaskemaskine, porcelæn til mindst 8 personer og masser af gryder, potter og pander.

Der er 6 gode dyner og puder i de 6 gode senge. Alle 6 madrasser er 90*200 cm springmadrasser, så alle kan få en god søvn! 

Udenfor finder du en ca. 20m2 overdækket terrasse med solidt havebord og 8 havestole. Ved terrassen er der en stor grill, så du kan grille de fisk du måske fanger. Der er bålpander i redskabsrummet og tæpper til de kølige aftner. Og så er der 3 redningsveste til børn - Skjern Å er nemlig barsk! Ved huset er der god plads til parkering af 2-3 biler. Er det ikke nok, så ligger hyttebyens parkeringsplads ganske få meter væk fra huset.

Vi kan kontaktes på mail@annafjord.dk og

på telefon 40717200 (Anna-Mette) og 40268825 (Jan)