Hytten

"Hytten" - et fristed i skøn natur!

Laksestien 10  indeholder nok nooooget mere, end man forestiller sig når man bruger ordet "hytte".

Hytten er 50 m2 og har 20m2 overdækket terrasse med udsigt over  Højkilde put'n'take og Skjern Å der bugter sig gennem de grønne omgivelser.

Hytten erarkitekttegnet og smagfuldt indrettet. Den indeholder:


  • dobbeltværelse med 2 enkeltsenge og 2 klædeskabe
  • værelse med solid køjeseng (spring madrasserne er 90x200 cm)
  • Dejligt badeværelse med bruseniche
  • Køkken/stue i ét
  • Hems med 2 sovepladser
  • Lille teknikrum med vaskemaskine/ tumbler


I hytten finder du desuden : lækre danskproducerede træmøbler i køkken/stue, el-varme, farve-tv med dvd og DAB radio med cd-afspiller.


Hyggeligt og funktionelt

Hytten er indrettet hyggeligt og funktonelt. I stuen er der dejlig brændeovn ved siden af det solide spisebord med 6 spisestole. I køkkenet er der køleskab med integreret fryser, el-komfur med ovn, opvaskemaskine, porcelæn til mindst 8 personer og masser af gryder, potter og pander.

Der er 6 gode dyner og puder i de 6 gode senge. Alle 6 madrasser er 90*200 cm springmadrasser, så alle kan få en god søvn! 

Udenfor finder du en ca. 20m2 overdækket terrasse med solidt havebord og 8 havestole. Ved terrassen er der en stor grill, så du kan grille de fisk du måske fanger. Der er bålpander i redskabsrummet og tæpper til de kølige aftner. Og så er der 3 redningsveste til børn - Skjern Å er nemlig barsk! Ved huset er der god plads til parkering af 2-3 biler. Er det ikke nok, så ligger hyttebyens parkeringsplads ganske få meter væk fra huset.

Vi kan kontaktes på mail@annafjord.dk og

på telefon 40717200 (Anna-Mette) og 40268825 (Jan)